Bonnema Grafische Vormgeving blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Ik schrijf elke maand minimaal 1 blog met daarin tips, informatie of vermaak. Hieronder vind je het overzicht van de laatste blogs. 

Heeft webdesign invloed op SEO?

Op het moment dat je begint met je webdesign, denk je er waarschijnlijk nog niet over na. De SEO van je website, oftewel de vindbaarheid van je website in Google. Je wilt je website zo mooi mogelijk maken, zodat je bezoekers onder de indruk zijn. Dat is al een goed begin, bezoekers die op je website blijven helpen ook je vindbaarheid in Google.


Flyer laten ontwerpen

Een flyer laten ontwerpen en drukken

Het laten ontwerpen en drukken van een flyer lijkt misschien overbodig in dit digitale tijdperk. Toch is een flyer een hele efficiënte manier om mensen nieuwsgierig te maken. Met een goede boodschap in je flyer kun je mensen aanzetten tot actie. Of ze nou gelijk klant bij je worden of meer informatie zoeken op je website.


Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl nodig? 6 tips voor een goede huisstijl

Hieronder geef ik verschillende tips voor het ontwikkelen van jouw eigen huisstijl. Waaraan herken je een goede huisstijl? Wanneer is een logo een goed logo en een huisstijl een goede huisstijl?


Waarom is een logo belangrijk

Waarom is een logo belangrijk?

Het belang van een logo wordt regelmatig zwaar onderschat. Een logo is voor een organisatie de basis van alle communicatie. In deze blog krijg je de ultieme onderbouwing van het belang van een goed logo. Laat je logo dus maken door een professional en zorg dat het de goede boodschap uitdraagt.


6 eisen goed logo

Nieuw logo nodig? 6 Eisen van een goed logo

Aan jouw huisstijl zullen klanten je snel gaan herkennen. Door consistent gebruik te maken van kleuren, lettertypes, vormen en eventueel symbolen ontstaat er een huisstijl die past bij jouw onderneming.