Mijn aanbod

Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl is de basis voor de uitstraling van iedere onderneming. Het is jouw presentatie naar de buitenwereld. Hoe wil je dat mensen jouw onderneming zien? Ik onderzoek welke eigenschappen belangrijk zijn voor jouw product of bedrijf. Met behulp van deze eigenschappen ontwerp ik een huisstijl die bij jouw onderneming past.


Je huisstijl bepaalt je visuele identiteit, een unieke identiteit maakt je herkenbaar. 

Logo laten ontwerpen

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het logo. Het logo vertegenwoordigt jouw onderneming. De unieke kwaliteiten en talenten die jouw bedrijf of product bijzonder maken, laat je zien in het logo. Zo zien mensen in één oogopslag wat jij voor hen kan betekenen.

Zoals ik ook bij een huisstijl doe, onderzoek ik welke eigenschappen jouw onderneming identificeren. Daarmee ga ik aan de slag om een uniek en herkenbaar logo voor je onderneming te ontwerpen. 

Flyers en ander drukwerk

Ook voor flyers en ander drukwerk kun je bij mij terecht. Ik ontwerp gepersonaliseerd drukwerk voor jouw onderneming, afgestemd op jouw doelgroep. Het is belangrijk om je doelgroep aan te spreken en te inspireren met een goede stijl drukwerk. En mooie flyer of poster zorgt voor interesse in jouw organisatie.
 
Ik laat het drukwerk voor je afdrukken en zorg dat het bij je afgeleverd wordt. Het kan ook landelijk verspreid worden. 

Webdesign

Een website is tegenwoordig het visitekaartje voor je onderneming. Het grootste deel van je potentiële klanten ziet jouw onderneming online, voordat ze bij je langskomen. Het is dus belangrijk dat je site de juiste uitstraling heeft.

Ik maak gebruik van templates om je website op te bouwen. Daardoor is een website sneller gemaakt en drukt het de kosten. 

Moet je website opvallen? Geen probleem. Ik zorg ervoor dat je pagina’s de juiste uitstraling hebben.

Illustraties / Icons

Ik maak ook illustraties en icons! Kijk voor mijn illustraties/icons eens op deze pagina.

Illustraties zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen. Ik maak in mijn illustraties gebruik van de moderne stijl “Flat Design”. Dit is een ontwerpstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme. Flat design maakt gebruik van eenvoudige vormen en felle kleuren en springen daardoor snel in het oog.

Mocht je illustraties nodig hebben? Hit me up!