Mijn aanbod

Drukwerk

Ik maak niet alleen drukwerk, ik help ook met de verspreiding ervan. Zo nodig door het hele land. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals huis-aan-huis verspreiding. Het is daarbij belangrijk dat jouw drukwerk opvalt, bijvoorbeeld door middel van een  ongewone afmeting. In het ontwerpproces denk ik met je mee om het maximale resultaat te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Huisstijl

Een huisstijl is de basis van iedere onderneming. Het is jouw presentatie naar de buitenwereld. Hoe wil je dat mensen jouw onderneming zien? Ik onderzoek welke eigenschappen belangrijk zijn voor jouw product of bedrijf. Wanneer dat helder is, maak ik een huisstijl die specifiek past bij jouw product of bedrijf. Je krijgt een huisstijlhandboek zodat je de stijl altijd en overal consequent kunt doorvoeren.

Logo

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl is het logo. Het logo vertegenwoordigt jouw onderneming. De unieke kwaliteiten en talenten die jouw bedrijf of product bijzonder maken, laat je zien in het logo. Zo zien mensen in één oogopslag waar jij voor staat. Ik help je graag bij het ontwerpen van een krachtig logo.